Sultanbeyli polis merkezleri açıldı

Sultanbeyli'de Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri, hizmete açıldı.

Sultanbeyli polis merkezleri açıldı

Sultanbeyli'de Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri, hizmete açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli polis merkezleri açıldı

Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan tam donanımlı, interaktif bilgisayar odalarının olduğu Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri, hizmete açıldı.

Polis merkezlerinin açılışlarını İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptı. Açılışıta konuşan Başkan Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli 3 bin 500 nüfuslu bir köyden 300 bin nüfuslu bir ilçeye ulaşmıştır. Kollarımızı sıvadık, en kısa zamanda ilçemize 2 polis merkezini nasıl kazandırırız diye yola çıktık. Bugün bunu başardık. Şimdiye kadar kardeşçe bir arada yaşadık, bundan sonra da böyle yaşayacağız. Gecesini gündüzünü birbirine katan emniyet teşkilatımızla birlikte kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayacağımızı güçlü bir sesle haykırdık” dedi.

""

Silopi'de şehit olan meslektaşlarına rahmet dileyen Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Biz karakol deyince tiyatrolardan Cibali Karakolu gibi yerleri biliyorduk. Şimdi onu düşünün, bir de Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri gibi karakolları düşünün. Biliyoruz, herkesin katkısı var ama belediye başkanının başından beri ayrı bir katkısının olduğundan da haberdarız” diye konuştu. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, “Allah muhtaç etmesin, ama eksikliğini de vermesin” diyerek kurdeleyi kesti.

Kurdele kesiminin ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, vatandaşlarla birlikte polis merkezinde incelemelerde bulundu. Teknolojik ve fiziksel açıdan bir polis merkezinde olması gereken her türlü donanıma sahip polis merkezleri, modern bekleme odaları, spor salonları ve 20'şer kişilik interaktif bilgisayar sınıfları ile örnek teşkil edecek şekilde dizayn edildi. Ayrıca gözaltına alınan zanlıların sorgulamaları da polis merkezinde kamera ile kayıt altına alınacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72