Sultanbeyli esnafına müjde

Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan ‘Prestij Sokak...

Sultanbeyli esnafına müjde

Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan ‘Prestij Sokak...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli esnafına müjde

Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan ‘Prestij Sokak Projesi' esnafı sevindirecek. 16 sokağın tüm alt ve üst yapı eksiklikleri giderilecek, sokaklar Kent Meydanı'na yakışır bir güzelliğe kavuşacak.

Sultanbeyli Belediyesi ekipleri, Kent Meydanı ile yan yol arasında, esnafın yüzünü güldürecek projeye imza atmaya hazırlanıyor. 16 sokağın tamamı, yeniden düzenlenerek ‘Prestij Sokak' olarak tasarlanacak. Proje kapsamında Fatih Bulvarı, yan yol ve Mustazaf Sokak arasında bulunan 16 sokağın önce eksiklikleri giderilecek.

2100 metre uzunluğundaki yolda, AYEDAŞ ve TELEKOM ile ortaklaşa yapılacak çalışmalarla, yer üstündeki enerji, aydınlatma, telefon hatları gibi görüntü kirliliği oluşturan hatlar yer altına alınacak. Ardından aydınlatma eksiklikleri giderilecek. İSKİ ve İGDAŞ alt yapıyı kontrol ederken, belediye ekipleri yağmur suyu kanalları ile granit, andazit kaplama modern kaldırımlar ve yollar inşa edecek.

Ayrıca, projenin tamamlanmasının ardından bölgenin trafik sirkülasyonu da yeniden düzenlenecek. Bu arada Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları ile bölgedeki esnafa, derneklere ve vatandaşlara projenin detaylarını aktarıp, görüşlerini almayı da ihmal etmedi.

Kent Meydanı'na çıkan sokakların en az meydan kadar şık gözükmesi için çalışacak ekipler, planlanan yeni düzenlemelerle bu bölgeyi canlandıracak yeni bir görünüme kavuşturacak. AYEDAŞ bölgede kontrollere başlarken belediye ekipleri hava durumuna bağlı olarak çalışmalara bu hafta içinde başlamayı planlıyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3