Sosyal sorumlulukta örnek davranış

Anadolu Üniversitesi Öğ. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Kozak, aylık geliri...

Sosyal sorumlulukta örnek davranış

Anadolu Üniversitesi Öğ. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Kozak, aylık geliri...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sosyal sorumlulukta örnek davranış
Anadolu Üniversitesi Öğ. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Kozak, aylık geliri ile Türkiye'nin pek çok yerinde imkânı olmayan gençlere dans eğitimi aldırıyor ve dil öğretiyor.  

Sahip olduğu dilkursu.com ve tangokulu.com internet adreslerini tüm Türkiye'deki dil ve tango okullarının online tanıtımına sunarak, bunun karşılığında ihtiyacı olan birer öğrenci okutmalarını istediğine dikkat çeken  Yrd.. Doç. Dr. Rıdvan Kozak, “Bu isteğim kurumlar tarafından memnunlukla karşılanmaktadır” dedi. Bir dönem İstanbul'da ve Şile'de Anadolu Üniversitesi adına görev yapan Rıdvan Kozak; yakında  bu sistemden yararlanan öğrenci sayısının yüzlerle ifade edileceğine dikkat çekerek, “Hiç kuşku yok ki bu ülkede sahip olduğu imkânlarıyla eğitime katkı sunan yüzlerce insan vardır. Sanırım bu benim yaptığım, paranın dışında aklın başarısına da bir örnektir” dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3