Sokak İftarları hoşgörü merkezi

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları tüm hoşgörü ve heyecanıyla devam ediyor.

Sokak İftarları hoşgörü merkezi

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları tüm hoşgörü ve heyecanıyla devam ediyor.

14 Temmuz 2013 Pazar 13:22
Sokak İftarları hoşgörü merkezi

 

Sokak İftarları Hoşgörü ve Paylaşmanın Merkezi Oluyor

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları tüm hoşgörü ve heyecanıyla devam ediyor. Tokatköy, Dereseki, Anadolukavağı, Göztepe, Soğuksu ve Çiğdem Mahallesi sakinleri, Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini düzenlenen sokak iftarlarıyla birlikte yaşadı.

Tokatköy, Dereseki, Anadolukavağı ile başlayan iftarlar sırasıyla Yenimahalle, Göztepe, Soğuksu ve Çiğdem Mahallesi’nde kurulan sofralarla sürdürüldü.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ve oldukça samimi geçen Sokak İftarları’nda Beykozlular, hem beraber oruç açmanın keyfine varıyor, hem de paylaşma ve hoşgörü duygularını tadıyor.

İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarında genç, yaşlı, çoluk çocuk herkesin Ramazan heyecanına ve sevincine ortak olarak bizzat yemek ikramında bulunan Başkan Yücel Çelikbilek, “Sokak İftarlarımız’ın amacına ulaştığını görmek bizlere büyük mutluluk ve gurur veriyor. Bu diyalog ve sevgi platformuna tüm insanlığın ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İftarlarımıza katılarak renkli görüntüler oluşturan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sokak İftarları, Cumartesi günü Elmalı, Örnekköy ve Zerzevatçı ile Pazar günü Beykoz Meydanı’nda kurulacak sofralarla sürecek.

Son Güncelleme: 14.07.2013 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72