Sokak İftarında Buluştular

Çekmeköy Belediyesi sokak iftarları devam ediyor

Sokak İftarında Buluştular

Çekmeköy Belediyesi sokak iftarları devam ediyor

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:52
Sokak İftarında Buluştular

Çekmeköy Belediyesi sokak iftarları devam ediyor

 

Çekmeköy Belediyesi sokak iftarları tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı’nın on birinci sokak iftarı Cumhuriyet ve Kirazlıdere Mahalleleri’nin Demokrasi Caddesi’nde buluşmasıyla gerçekleşti. Açık hava restoranı havasında gerçekleşen iftar yemeğine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adem Kınık, Kirazlıdere Mahalle Muhtarı Yusuf Yakup katıldı.

İftar yemeğinde mahalle halkını selamlayan Başkan Poyraz, “ Oluşan bu ortama şükretmemiz gerekir. Biz burada rahat içinde oturup menüsü bol sofrada yemek yerken, Filistin’de, Irak’ta ve dünyanın bir çok yerinde iftarını bir hurma ile açıp cepheye koşan Müslüman kardeşlerimize dua etmemiz gerekiyor” dedi.

""

Gelenek Devam Etti

Ramazan ayı’nda gelenekselleşen teravih sonrası limonata ve kek ikramı Cumhuriyet Mahallesi’nde devam etti. Başkan Ahmet Poyraz ve Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çeray Camisi’nde teravih namazı sonrası limonata ve kek ikramında bulunarak cemaatle sohbet etti.

Son Güncelleme: 24.07.2013 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72