Siyasiler, iş dünyası ve STK'lar ESSİAD iftarında buluştu!

ESSİAD, Çavuşbaşı Kasrı'nda verdiği muhteşem iftar daveti ile siyasiler....

Siyasiler, iş dünyası ve STK'lar ESSİAD iftarında buluştu!

ESSİAD, Çavuşbaşı Kasrı'nda verdiği muhteşem iftar daveti ile siyasiler....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Siyasiler, iş dünyası ve STK'lar ESSİAD iftarında buluştu!

Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Çavuşbaşı Kasrı'nda verdiği muhteşem iftar daveti ile siyasiler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi.

 

Merkezi Ümraniye'de faaliyet gösteren işadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki ESSİAD, farklı bir organizasyona daha imza attı. Uzun süre dillerden düşmeyecek olan bir iftar daveti veren veren ESSİAD, siyasiler ve bürokratlar başta olmak üzere iş dünyası ve STK temsilcilerini aynı masada buluşturdu. Ak Parti Milletvekili Metin Külünk ve CHP'li Vekil Akif Hamzaçebi ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun faks çekerek kutladığı geceye;


""

 

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz  Demirtaş, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin GÜL, Ümraniye Şoforler Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, İstanbul Bakkalar Odası Başkanı İsmail Keskin, İstanbul Büfeciler Odası Başkanı Mustafa Şimşek, Ümraniye Münübüscüler Odası Başkanı Erol Diken, Ümraniye Rizeliler Birliği, CHP Ümraniye İlçe yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydın, KADOSAN Başkanı, ÇEKSİAD Başkanı Bilen Dündar ve yöneticileri gibi pek çok isim katıldı.


""

 

Özel bir televizyon kanalından canlı olarak yayınlanan iftar gecesinde Resul Taşcı ve Murat Daşdemir gibi ESSİAD yöneticileri, tüm davetlilerle yakından tek tek ilgilendiler. İlahiler eşliğinde başlayan gecede semazenlerin sema gösterisi ilgiyle izlendi. Yemeğin ardından konuklara bir teşekkür konuşması yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, dostluk, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

 

""

ESSİAD'ın üstlenmiş olduğu birleştiricilik misyonunun emin ve kararlı bir şekilde devam edeceğine işaret eden Başkan Necmettin Sarı, “Bu noktadaki etkinlik ve faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Sizlerin de ilgisi ve desteği ile ESSİAD büyümeye devam edecek” dedi. 

""
""
""
""
""
""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3