SİYAD, Çekmeköy'de başarıya koşuyor!

Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİYAD) Çekmeköy Şubesi; Dernek Başkanı Ramazan Çelik önderliğinde, üyeleri ve hemşehrilerine yaptığı yardımlarla büyük takdir topluyor.

SİYAD, Çekmeköy'de başarıya koşuyor!

Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİYAD) Çekmeköy Şubesi; Dernek Başkanı Ramazan Çelik önderliğinde, üyeleri ve hemşehrilerine yaptığı yardımlarla büyük takdir topluyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
SİYAD, Çekmeköy'de başarıya koşuyor!
SİYAD, Çekmeköy'de
başarıya koşuyor!
Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİYAD) Çekmeköy Şubesi; Dernek Başkanı Ramazan Çelik önderliğinde, üyeleri ve hemşehrilerine yaptığı yardımlarla büyük takdir topluyor.  Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİYAD) Çekmeköy Şubesi, yaptığı yardımlarla dikkat çekiyor. İlçede bulunan üye ve hemşehrilerinin iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan dernek yönetiminin bu güzel davranışı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.  Özellikle yardıma muhtaç üye ve hemşehrilerine maddi ve manevi destekte bulunan SİYAD Çekmeköy Şubesi, son günlerde bu çalışmalarını hızlandırdı.
Her zaman, her yerde
mağdurun yanındalar
Hemşehrilerinin her zaman yanında bulunan ve bu çalışmalara  katılan dernek başkanı Ramazan Çelik  hemşehrilerinin gönüllerinde taht kurdu. Son  yağmurlar dolayısıyla evlerini su basan ve maddi zarar gören hemşehrilerini yalnız bırakmayan  Başkan Çelik, onlara adeta kol kanat gerdi. Yağışta maddi hasar gören aileleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Başkan  Ramazan Çelik onlara her türlü maddi desteği sağlayarak bir nebze de olsa moral vermiş oldu.  
Ramazan Çelik: “SİYAD
artık daha da güçlü”
SİYAD'ın bu yardımlarından dolayı mağdur olmaktan kurtulan aileler , “İyi ki bizi her zaman kollayan ve koruyan bir derneğimiz var. Dernek başkanımızın bu yardımları olmasaydı çoluk çocuğumuzla beraber perişan olurduk” diyerek mutluluklarını ifade etti. Yardımlara bizzat katılan Başkan Çelik ise, “her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.  Çelik, amaçlarının hemşehrileriyle birlik ve beraberlik içinde kenetlenmek olduğunu söyleyerek, “SİYAD artık her alanda daha aktif ve faal olacaktır. Bu birlikteliğimizi daha da pekiştirip hiçbir hemşehrimizin mağdur olmasına ve haksızlığa uğramasına müsaade etmeyeceğiz. SİYAD'ın gücünü artık herkes daha iyi anlamaya başlayacak. Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.    Gürhan Demirtaş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3