Şile'de fidan dağıtıldı

Şile Orman İşletme Müdürlüğü'nce gündüz idare binası önünde, akşam ise...

Şile'de fidan dağıtıldı

Şile Orman İşletme Müdürlüğü'nce gündüz idare binası önünde, akşam ise...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile'de fidan dağıtıldı
Şile Orman İşletme Müdürlüğü'nce gündüz idare binası önünde, akşam ise Engelsiz Şile Mesleki Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kurulan stantta, vatandaşlara ve engelli ailelerine yeni yıl hediyesi olarak fidan dağıtıldı.
Yeşil Vadi Orman İşletme Şefliği, Göktepe Geçici Fidanlığı'nda üretilen 500 adet ceviz, 500 adet ıhlamur ve 1000 adet fıstık çamı fidanının dağıtımının gerçekleştirildiği etkinlik ile ilgili İşletme Müdürü Murat Köse yaptığı açıklamada; “Bu etkinlikte, Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın 2013 yılını ‘Ihlamur Yılı' ilan etmesi nedeniyle, ıhlamur fidanı dağıttık. Ayrıca Bölge Müdürümüz Zekeriya Mere tarafından ‘Yeni Yıl Yeşil Olacak' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında da ceviz ve fıstık çamı fidanları dağıttık. Böylece, vatandaşlarımızın yeni yılda fidan dikerek güzel ve anlamlı bir başlangıç yapmalarına vesile olmaya çalıştık” dedi.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3