Şile'de bomba paniği

Şile'de Kabakoz Köyü plajında bomba paniği

Şile'de bomba paniği

Şile'de Kabakoz Köyü plajında bomba paniği

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şile'de bomba paniği

Şile sahilinde

bomba paniği

 Şile'de Kabakoz Köyü plajında dün akşam saatlerinde karaya vuran ve denizaltılarda kullanıldığı belirtilen patlayıcı, SAS komando timleri tarafından fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, köylüler plajda patlayıcıya rastlayınca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, plajda geniş güvenlik önlemi aldı. Plaja gelen SAS komando timi patlayıcı üzerinde ve bölgede incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından patlayıcının Rus yapımı ve hala faal olduğu belirlendi.

Denizaltılarda kullanıldığı ve isminin 'işaret bombası' olduğu belirtilen patlayıcının, bünyesinde kimyasal madde barındırması ihtamali üzerine plaj tamamen boşaltıldı. Daha sonra patlayıcı fünye ile patlatıldı. Patlayıcının parçaları, gerekli incelemenin yapılması için yetkililere teslim edildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72