Şile 75. Yıl İ.Ö.O. Okul Aile Birliği'nden, anlamlı yemek…

Şile 75. Yıl İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, geçtiğimiz gün okul ve...

Şile 75. Yıl İ.Ö.O. Okul Aile Birliği'nden, anlamlı yemek…

Şile 75. Yıl İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, geçtiğimiz gün okul ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile 75. Yıl İ.Ö.O. Okul Aile Birliği'nden, anlamlı yemek…

Şile 75. Yıl İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, geçtiğimiz gün okul ve öğrencilere destek maksadıyla bir yemek verdi. Şile Değirmen Otel'de düzenlenen yemeğe; Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Turan Temel, ilçe siyasetinden CHP İlçe Başkanı Aras Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti ilçe temsilcileri, Şile 75. Yıl Ortaokul Müdürü Ali Baylan, müdür yardımcıları, öğretmenler, okul aile birliği ve çok sayıda veli katıldı. Yemekte konuşan Okul Müdürü Ali Baylan; “Sizlerin destekleri okulumuz için çok önemli. Bu destek ile çocuklarımızın eğitimi  değerlendirilmekte. Bu nedenle siz değerli katılımcıların her zaman bizlere olan desteği, şahsım ve tüm okul idarecisi ve öğretmen arkadaşlarım adına bizleri onurlandırıyor” dedi.

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü de konuşmasında; “Böyle geceler okullara ve dolayısıyla da çocuklarımıza yardım amaçlı yapılıyor, Bu tür gece ve toplantılarda elbette olacağız. Çocuklarımız için bu destekleriniz çok önemlidir” dedi.

""

Gecede öğrencilerin yapmış olduğu beş adet tablo artırma ile satıldı. Tabloları;  Belediye adına Baş. Yrd. M. Turan Temel, CHP İlçe Başkanı Aras Arslan,  MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür ve Ünal Tırpan satın aldı. Gece boyunca müzisyen Cevat Küpçü'nün dinletileri ile katılımcılar doyasıya  eğlendi.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3