Sezen Aksu, müzik hayatını bitiriyor

Bursa'da konser veren Sezen Aksu, önümüzdeki sene 40. sanat yılını kutlayarak,..

Sezen Aksu, müzik hayatını bitiriyor

Bursa'da konser veren Sezen Aksu, önümüzdeki sene 40. sanat yılını kutlayarak,..

15 Eylül 2014 Pazartesi 15:43
Sezen Aksu, müzik hayatını bitiriyor

Sezen Aksu hayranlarına kötü haber!

Bursa’da konser veren Sezen Aksu, önümüzdeki sene 40. sanat yılını kutlayarak, müzik hayatını bırakacağını söyledi.

 

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalılarla bir araya gelen Sezen Aksu, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkıları ile sevenlerini mest eden Aksu, sahnedeki açıklamaları ile de hayranlarını üzdü. 39 yıldan bu yana sahnelerde olduğunu ifade eden 'Minik Serçe' lakaplı sanatçı Sezen Aksu, önümüzdeki sene 40. sanat yılını kutlayarak, faal müzik yaşantısını bırakacağını söyledi.

“SEDA SAYAN GİBİ YAŞAYACAĞIM”
Konuşmasının devamında Seda Sayan’a da göndermede bulunan Aksu, “Bundan sonra Seda Sayan gibi yaşayacağım. Her anlamda kendimi yaşayacağım” diye konuştu.
Aksu, Bursalıların büyük ilgi gösterdiği konserde, “Kalbim Ege’de Kaldı” şarkısını seslendirirken ayağı takılarak sendeledi. Ünlü sanatçı, yakın korumasını yanına çağırarak, ayak bileğine masaj yaptırdı.

Son Güncelleme: 15.09.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72