Serhat illeri Hıdiv Kasrı'nda buluştu

Kars- Ardahan- Iğdır Dernekleri Başkanı Tuncay Uzunkaya ...

Serhat illeri Hıdiv Kasrı'nda buluştu

Kars- Ardahan- Iğdır Dernekleri Başkanı Tuncay Uzunkaya ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Serhat illeri Hıdiv Kasrı'nda buluştu

Kars- Ardahan- Iğdır Dernekleri Başkanı Tuncay Uzunkaya geçtiğimiz gün Boğaz'ın en güzel yerlerinden Hıdiv Kasrı'nda üyelerine muhteşem bir kahvaltı verdi. Çok sayıda dernek üyesinin katıldığı kahvaltıda sıcak sohbetler yapıldı.

""

 

Kars- Ardahan- Iğdır Dernekleri Başkanı Tuncay Uzunkaya üyelerine verdiği sabah kahvaltısında  yaptığı konuşmada; “Sizler iyi ki varsınız. Bana güç veriyorsunuz. Bir araya geldiğimiz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu gibi etkinlikler ve kahvaltılarla hep beraber derneğimiz için ele ele verip en güzel projelerle hizmet etmeye çalışacağım” dedi.

 

""

Serhat illeri futbolda da ödül aldı

 

Başkan Tuncay Uzunkaya konuşmasının devamında, “Çocuklarınız ile dernek arasına mesafe koymayınız. Gelsinler, buradaki arkadaşlarımızla tanışıp kaynaşsınlar. Örf ve adetlerini yaşasınlar. Çünkü bizden sonra bu geleneğimizi yürütecek olan çocuklarımızdır” diyen Uzunkaya, “Serhat illeri futbolda da iddialıdır. 29 dernek oynadığı güzel futbolla gönülleri fethetti. Bu güzel futbolun karşılığında Ümraniye Belediyesi'nin bize vermiş olduğu ödül bizi sevince boğdu. Biz de gençlerimizi kutlayıp kendilerine plaket verdik. Yakında görkemli bir gece düzenleyeceğiz. Şimdiden çalışmalarına başladık. İnşallah en kısa sürede bu hayalimizi gerçekleştireceğiz. Derneğimizin üç bine yakın üyesi var. Ortalama her aileden 3 kişi hesabıyla toplam dokuz bin kişiye hitap etmekteyiz. Bu da gösteriyor ki İstanbul'da dernekler arasında sıralamada üçüncüyüz.  Temennimiz, ‘Serhat illeri' olarak tüm hemşerilerimizi derneğe üye yapıp büyük bir güç haline gelmek. Bu konuda komisyonlar kurduk. Bu komisyonlardaki arkadaşlarımız, üyelerimizi evlerinde ziyaret edip görüş alışverişinde bulunacak” dedi.

Haber: Durmuş Acar

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3