Şehitler anısına hatıra ormanı

Şehit askerlerimiz anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan diken...

Şehitler anısına hatıra ormanı

Şehit askerlerimiz anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan diken...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şehitler anısına hatıra ormanı

Şehit askerlerimiz anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan diken Çekmeköylü minikler ve yetişkinler, onur ile hüznü bir arada yaşadılar.

Çekmeköy Belediyesi Çatalmeşe Şehitler Ormanı'na fidan dikim töreninde Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Nasreddin Hoca Anaokulu'nda okuyan minik öğrencilerle birlikte fidan diktiler.

Kutsal vatani görevleri sırasında şehit olan tüm askerlerimizin aziz ruhları anısına oluşturulan hatıra ormanına başlangıç için 350 tane fıstık çamı fidanı dikildi. Ağaçlardan bazılarını elleriyle diken miniklere, diktikleri fidanların sahibi olduklarını simgeleyen sertifikaları da hediye edildi.

""

Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, hem şehitlerimizin anısına hürmet gösterilmesi, hem de miniklere vatan ve doğa bilincinin aşılanması ortak paydalarını taşıyan hatıra ormanının projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72