Şehit ve gaziler iftarda buluştu

Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Şile Ağva ve köylerde...

Şehit ve gaziler iftarda buluştu

Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Şile Ağva ve köylerde...

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:04
Şehit ve gaziler iftarda buluştu

Şehit ve gaziler ile aileleri iftar yemeğinde buluştu…

Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Şile Ağva ve köylerde ikamet eden şehit aileleri,  gaziler ve   aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine; Şİle Kaymakamı Şükrü Görücü, Garnizon Komutanı Albay Hasan Basri Gelikolu, Anadolu yakası Jandarma Komutanı  Albay Mesut Cihaner, Hava Savunma Albay Ali Beşir,  Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz,  İlçe Jandarma  Komutanı Alican Emeksiz, Emniyet Müdürü Hakan Torun, İlçe Müftüsü İsmail Gökmen ve Isparta  Senirkent İlçe Kaymakamı  Mehmet Sayın  ve dernek yöneticileri katıldı. .
İftar saatinin gelmesi ile açılan oruçların ardından yapılan konuşmalarda ev sahibi olarak konuşan Dernek Başkanı Rahmi Çakar; “Şehit aileleri, gazilerimiz ve onların aileleri ile birlikte oruç açmak, gurur ve onur vericidir. Ama şehit denilince burada durmak gerekir. Nedeni ise onlar bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını bu topraklar için vermişler. Onlar asla ölmedi yaşıyorlar. Yüreğimizde yaşamaktalar. Bu nedenle tüm şehitlerimizi bu mübarek ayda rahmetle anarken, şehit ailelerine bir kez daha sabır diliyor, gazilerimize de şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

""

Şile Kaymakamı Şükrü Görücü ise yaptığı konuşmada; “İlçede göreve başladığımda ilk olarak şehit ve gazi aileleri ile ilgili bilgi istedim ve şu anda bu birbirinden değerli insanları tanımanın onurunu yaşamaktayım. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yurdumuzun toprak bütünlüğü için canını veren şehitlerimizi asla unutmayacağız ve şunu da unutmasınlar ki ulusumuzun bölünmez bütünlüğünü asla bölemeyecekler, amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından  2013  Vali ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından il merkezine kurulan Merkezefendi Kaymakamlığına atanan Şükrü Görücü’ye günün anısına plaket verildi. Düzenlenen iftar programında konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu bir başka programa katıldığı için geç saatlerde çay sohbeti sırasında programa gelebildi.

 ""

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72