Satranç turnuvası şampiyonlarına ödül

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası...

Satranç turnuvası şampiyonlarına ödül

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası...

23 Nisan 2013 Salı 12:32
Satranç turnuvası şampiyonlarına ödül

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası üçüncü gün yapılan müsabakaların ardından son buldu. Turnuvaya şampiyonların kıyasıya mücadelesi damgasını vurdu.

Sultanbeyli Belediyesi’nin okullar arası düzenlediği ödüllü satranç turnuvası üç gün süren müsabakaların ardından sona erdi. Ödül törenine Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Dursun ve Ahmet Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Dursun ve vatandaşlar katıldı. 150 öğrenci üç kategoride kıyasıya mücadele etti ve dereceye girenler, Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törenle ödüllerine kavuştu. Dereceye giren öğrencilerin sevinçleri görmeye değerdi.

""

Sultanbeyli’nin şampiyonları

48 okulun başvurduğu turnuvada, gençler kategorisinde 34, yıldızlarda 62 ve küçüklerde 54 öğrenci olmak üzere toplam 150 kişi katıldı. Şampiyonanın başhakemliğini Özgür Acar, yardımcılıklarını Cüneyt Kamil Yıldırım, Bilge İbrahim Özel, Yakup Aydın, Ali Özdemir ve Nursel Yıldırım yaptı. Turnuvaya Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Turhan Feyzioğlu Ticaret Meslek Lisesi destek verdi. Turnuva sonunda şampiyonlar madalya, kupa ve ödüllerine kavuşurken şampiyonaya katılan bütün öğrencilere satranç takımı hediye edildi.

15 Mayıs tarihinde turnuvada ter döken bütün öğrenciler Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği üyeleriyle birlikte tekne gezisine katılacak.

Son Güncelleme: 23.04.2013 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3