Sancaktepe'ye bir sağlık merkezi daha

Sancaktepe Belediyesi sağlık alanında yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Sancaktepe'ye bir sağlık merkezi daha

Sancaktepe Belediyesi sağlık alanında yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'ye bir sağlık merkezi daha

Osmangazi Mahallesi'nde açılan Aile Sağlığı Merkezi halka aile hekimliği konusunda hizmet verecek.

 Türkiye genelinde başlatılan Aile Hekimliği uygulaması kapsamında, Sancaktepe Belediyesi, Aile Sağlığı Merkezleri'ni birer birer hizmete sunmaya devam ediyor. Son 2 ayda 2 sağlık merkezini açan Sancaktepe Belediyesi 3. Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Osmangazi Mahallesi'nde halkın sağlığını korumayı amaçlayan Asım Solmaz Aile Hekimliği Merkezi, hizmete açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı İsmail Erdem, yardımcıları, birim müdürleri‚ muhtarlar, STK yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem; “Artık Türkiye yeni bir uygulamaya geçiyor. Sağlık Ocağı olarak planladığımız bu yer şimdi Aile Sağlığı Merkezi adını alıyor. İnsanların sağlığı yerindeyken de yararlanılması lüzumlu temel sağlık hizmetleri için yapılan aile sağlığı merkezlerinin ilçemizdeki sayısı artmaya devam edecek” dedi.


""

Aile Sağlığı Merkezi'ne sağladıkları katkılardan dolayı Solmaz ailesine teşekkür eden Başkan Erdem, “Kendileri sosyal dayanışma ve insani duyarlılık anlamında örnek alınacak bir davranış sergilemişler, her türlü takdir ve teşekkürü de fazlasıyla hak etmişlerdir. İnanıyorum ki merkezimiz bölgedeki çok önemli bir eksikliği giderecek” şeklinde sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından ASM'nin yapımına destek olan Solmaz ailesine plaket sunan Başkan Erdem ve beraberindekiler, açılış kurdelesinin kesiminden sonra Sağlık Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3