Sancaktepe'den Van'a şefkat eli

Sancaktepe Belediyesi, 7.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Van'a...

Sancaktepe'den Van'a şefkat eli

Sancaktepe Belediyesi, 7.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Van'a...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'den Van'a şefkat eli

Sancaktepe Belediyesi, 7.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Van'a yardımlarını aralıksız sürdürüyor. ‘Sancaktepe Şefkat Elini Uzatıyor' adı altında başlatılan kampanya büyük ilgi görüyor. Belediye, Sancaktepeli sanayiciler ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan ve içeriğinde giyecek, gıda ve hijyenik malzemeleri içeren deprem yardım TIR'ı yola çıktı.

Depremin ardından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla hazırlanan giyecek, gıda ve hijyenik malzemeleri taşıyan tır, Ferhatpaşa TIR parkından Van'a doğru yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürütülen gönül küprüsü kampanyası çerçevesinde oluşturulan Sancaktepe Belediyesi yardım TIR'ı ve İstanbul'daki diğer 26 belediyenin yardımlarıyla oluşturulan 50 TIR'lık konvoy Van'a uğurlandı.

Uğurlama programına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı. Oluşturulan 50 TIR'lık konvoyun uğurlanması için yapılan organizasyonda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Kayıpların en aza indirilmesi için ve yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için 74 milyon yine tek yürek olacağız” diye konuştu.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği organizasyonda Sancaktepe Belediyesi deprem yardım TIR'ında battaniye, içme suyu, elbise, gıda maddeleri ve hijyenik malzemelerin bulunduğu belirtildi. Bölgeye giden ilk yardımın ardından, bölgeye incelemelerde bulunmak için gidecek olan Başkan İsmail Erdem, yardımların aralıksız devam edeceğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3