Sancaktepe'de yaz dönemi kursları

Kadın Koordinasyon Merkezi hanımlara yönelik çeşitli projeleri bir bir...

Sancaktepe'de yaz dönemi kursları

Kadın Koordinasyon Merkezi hanımlara yönelik çeşitli projeleri bir bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'de yaz dönemi kursları

 Sancaktepe Kadın Koordinasyon Merkezi hanımlara yönelik çeşitli projeleri bir bir hayata geçiriyor. Haziran başı itibari ile merkezin açılmasıyla hanımlara yönelik değişik faaliyetler hız kazanmaya başladı. Gerçekleştirilen projelerle,  hanımların yaşadığı şehirde her türlü sosyal, kültürel ve eğitsel anlamda gelişimi sağlanarak, kadınların beceri ve emekleri gün ışığına çıkarılama hedefleniyor.

 

Kadın Koordinasyon Merkezi ilk olarak haziran başında bilgisayar kursunun açarak faaliyete başladı. Şimdilerde ise Diksiyon, Fotoğrafçılık, Bilgisayar, İngilizce dersleri için sınıflar oluşturuldu. Talepler doğrultusunda değişik sınıflar oluşturulmaya devam ediyor.

 

Kadın Koordinasyon Merkezi yetkileri; “Yeni açılmış bir Merkezde ilk ders veren öğretmen olmak öğrencilerimle birlikte beni de çok heyecanlandırdı. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Teknolojinin tüm imkânlarından faydalanmak herkesin hakkı…” diyerek memnuniyetini ifade etti. Merkezine gelen öğrenciler ve tüm ziyaretçiler Sancaktepe'de böyle bir hizmetin verilmesinde dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Kadın Koordinasyon Merkezi'nde Sancaktepeli hanımlar çeşitli kurslarından aldıkları eğitimle el ve sanat becerilerini sergileme fırsatı bulurken, hanımlara özgü “kadın kütüphanesi” ile de hanımların yazmış olduğu eserleri rahatlıkla okuyabilme imkânı elde edebilecekler.  Kursiyerler merkezimizde bulunan hanımlara özel kitap kafede ders aralarında dinlenebilecek, istedikleri her aman kütüphanenin kitaplarından istifade edebilecekler.

 

Sancaktepe Kadın Koordinasyon Merkezi, kadınlar arasında bir köprü kurmaya, Sancaktepeli hanımlara her alanda hizmet  vermeye devam edecek. Eğitimden sağlığa, çocuk yetiştirmeden ergen sorunlarına değin birçok konuda Sancaktepe Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, “elini uzat, yüreğini ver” diyerek çıkmış olduğu bu yolculukta halkımızın yanında olmayı sürdürüyor. 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72