Sancaktepe'de 'tanker' faciası

41 TJ 996 plakalı çimento dolu tanker, ortalığı birbirine kattı.

Sancaktepe'de 'tanker' faciası

41 TJ 996 plakalı çimento dolu tanker, ortalığı birbirine kattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'de  'tanker' faciası

Sancaktepe'de geçtiğimiz hafta sonu inanılmaz bir kaza meydana geldi. Bir beton firmasına ait 41 TJ 996 plakalı çimento dolu tanker, ortalığı birbirine kattı.

Edinilen bilgilere göre kaza şöyle gelişti; 41 TJ 996 plakalı çimento dolu tanker, Baraj Yolu Caddesi üzerinde sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde aşırı hız sonucu virajı alamayarak servis minibüsünün üzerine yan yattı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre; kaza yapan kamyon çok hızlı viraja dalarak yanından geçen 34 VV 4464 plakalı servis minibüsüne yandan çarparak devrildi.

Kazada yaralanan bir kişi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durmunun iyi olduğu öğrenildi. Servisteki diğer yolcular da çok korktuklarını söyleyerek, "Son günlerde şehir içinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde pervasızca fink atan bu gibi araçlar çok sık kazalara neden oluyor. Yetkililer daha caydırıcı önlemler almalı" dedi.             Haber Durmuş ACAR

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3