Sancaktepe'de sağlık yatırımları hız kesmiyor

Bir ay gibi kısa zamanında üç Aile Sağlığı Merkezi açılışını gerçekleştirecek olan Sancaktepe Belediyesi ikincisini de halkın hizmetine sundu.

Sancaktepe'de sağlık yatırımları hız kesmiyor

Bir ay gibi kısa zamanında üç Aile Sağlığı Merkezi açılışını gerçekleştirecek olan Sancaktepe Belediyesi ikincisini de halkın hizmetine sundu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'de sağlık yatırımları hız kesmiyor
Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi her geçen gün yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 2010 Haziran ayı içerisinde Yunus Emre, Osmangazi ve Safa Mahalleleri'nde üç Aile Sağlığı Merkezi'nin temelini atan Sancaktepe Belediyesi hızla inşaatları tamamlayarak sağlık merkezlerini halkın hizmetine açmaya başladı.

Tüm Türkiye'de Kasım ayından itibaren uygulamaya geçilen Aile Hekimliği konusunda halkımıza daha güzel hizmet sunmak için Safa Mahallesi'nde ikincisi açılan Aile Sağlığı Merkezi halka, sağlık konusunda hizmet sunacak.

‘Her Mahalleye Bir Aile Sağlığı Merkezi' hedefi ile çalışmalarını sürdüren Sancaktepe Belediyesi bu konudaki kararlılığını ve verdiği sözü yerine getirmedeki duyarlığı ile halkın beğenisini ve takdirini topluyor.

Safa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılışı ile bilgi veren Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Haziran ayında bu Aile Sağlığı Merkezi'nin temelini atmıştık. Kısa sürede hayırsever iş adamlarımızın da desteği ile sağlık merkezinin açılışını yapıyoruz. Öncelikle Safa Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.


""

Açılış törenine Başkanıİsmail Erdem, yardımcıları, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. İşadamı Oktay Oral'ın desteği ile yapılan Aile Sağlığı Merkezi'nin protokolü Kaymakam, Belediye Başkanı ve Oktay Oral'ın imzası ile Haziran ayında gerçekleştirilmiş, ay sonunda da  Safa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi temeli atılmıştı.

Açılış programı sonrası işadamı Oral ailesine, Belediye Başkanı İsmail Erdem teşekkür plaketi ve günün anısına çini tablo hediye etti. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra protokolde bulunanlar yeni açılan Aile Sağlığı Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulundu.

Yapılan Hamdi Oral Aile Sağlığı Merkezi, üç katlı betonarme olup, 450 metrekarelik parselde, 480 metrekarelik kapalı alana sahip. Aile Sağlığı Merkezi Safa Mahallesi Akın Cad. No:11'de hizmet verecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72