Sancaktepe'de lale günleri

Sancaktepe'nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla bir süre önce...

Sancaktepe'de lale günleri

Sancaktepe'nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla bir süre önce...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sancaktepe'de lale günleri

Sancaktepe'nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla bir süre önce dikilen çeşitli çiçek ve laleler, havaların ısınmasıyla açmaya başlayarak kenti güzel bir görünüme kavuşturdu. 

Kış mevsimi boyunca kentin önemli yerlerini başta lale soğanları olmak üzere değişik çiçeklerle donatan Sancaktepe Belediyesi, baharın yaşandığı aylarında rengarenk çiçeklerin güzelliğini vatandaşlara sunuyor.  Meydanlar, ana arterler, yol kenarları ve refüjlerin yansıra parklar da lalelerle güzelleşiyor.

Sancaktepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün özen ve titizlikle yürüttüğü çalışmada binlerce değişik renkteki lale Sancaktepe'yi renklendiriyor. Sancaktepe'nin daha estetik bir görünüme kavuşması ve görsel etkiyi arttırmak amacıyla çiçek ekimini yaptığı günlerden sonra, Nisan ayının gelmesi ile şehrin güzelliğine güzellik katan laleler sokak, cadde ve parkları şenlendirdi.

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nce cadde ve sokaklardaki birçok alanın çiçeklendirildiğini belirterek, “Kısa süre içinde Sancaktepe'ye binlerce ağaç, ağaççık ve çiçek dikimini gerçekleştirdik. Bu proje ile kentimizin, kentlimizin ihtiyaç duyduğu yeşil dokuyu tekrar kazandırmaya çalıştık. Sancaktepe mevsimlik çiçeklerimizle çok daha güzel bir görüntüye kavuştu” dedi.

Kentin muhtelif yerlerine dikilen ve güzellik katan çiçeklerin korunmasının önemini vurgulayan Sancaktepe Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü, çiçeklerin, dallarında güzel olduğunu belirterek,  toprak ve yeşilin et ve tırnak gibi olduğunu bu yüzden, çiçeklere zarar verilmesinin önlenmesini gerektiğini ifade etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72