Sancaktepe'de ev ziyaretleri sürüyor

Erdem, ilçeyi sokak sokak tarayarak vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Sancaktepe'de ev ziyaretleri sürüyor

Erdem, ilçeyi sokak sokak tarayarak vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'de ev ziyaretleri sürüyor

Sancaktepe'de ev ziyaretleri sürüyor

 

Yoğun mesaisinin büyük bir kısmını halk ziyaretlerine ayıran Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçeyi sokak sokak tarayarak vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini görev geldiği günden bu tarafa aralıksız sürdürüyor. Günün belirli saatlerinde bazı aileleri ziyaret eden Başkan Erdem, halkla sohbet ediyor. Sancaktepe'nin değişik bölgelerindeki aileleri ziyaret eden Erdem, hane sakinlerinden talep ve önerileri dinliyor.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yunus Emre Mahallesi'ndeki Çakıroğlu ailesini ziyaret eden Başkan Erdem, mahallede toplanan büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Erdem, sohbetinde, belediye olarak yapılan çalışmaları kısaca anlatarak sanat ve meslek edindirme kurslarının önemine dikkat çekti.

 

“Sancaktepeli hanımların iş ve meslek sahibi olmasını çok önemsiyoruz” diyen İsmail Erdem, “2 meslek edindirme merkezinde iş sahibi olmak isteyen hanımları meslek sahibi yapıyoruz. 10 branşta verdiğimiz kurslara talebin çok oluşu bizleri sevindiriyor” dedi. Eğitimin önemi üzerine de duran Erdem, ailelere bu konuda mesajlar verdi.

 

Erdem, yeni bilgi ve kültür merkezleri ile öğrencilere verilen hizmetin önemli olduğunu belirterek ailelerin bu hizmetten yararlanmasını istedi. Erdem, sağlık konusundaki yatırımlara da dikkat çekerek, iki senede altı Aile Sağlığı Merkezi'nin açılmasının bölge halkı için sağlayacağı faydadan söz etti.

 

Erdem, Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması ile Kasım ayından itibaren yürürlüğe giren aile sağlığı merkezlerinin çalışmasını kısaca katılımcılara anlattı. Mahalleli hanımlar ise belediyeden talep ve isteklerini başkana bizzat iletme fırsatı buldu. Bakan İsmail Erdem'in memnuniyetle karşılanan bu tür ziyaretleri haftanın belirli günlerinde devam edecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3