Sancaktepe'de eğitim buluşması

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube...

Sancaktepe'de eğitim buluşması

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sancaktepe'de eğitim buluşması

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve kent merkezindeki okul müdürleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Eğitimcilerin bir araya geldiği toplantıya, Kaymakam Feyzullah Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcıları,  okul müdürleri ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe'mizin eğitim seviyesini yukarılara çekmemiz lazım. Siz değerli eğitimcilerimizle el ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayıp, ülkemizin en iyi üniversitelerine göndermeliyiz” dedi.

Erdem Sancaktepe'de eğitime destek amaçlı adeta seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Belediye olarak 3 yıl içinde 10 Bilgi Evi açtık. 15 binden fazla çocuğumuz buralardan yaralanıyor. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur” diye konuştu.

""

Sancaktepe'de yeni yapılan okullar ve diğer hizmetlerden bahseden Erdem, iki yıl sonra belediyenin çalışmalarını sürdürdüğü projelerin tamamlanacağını söyledi. Okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Erdem, eğitime gönülden verdikleri hizmetlerden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Kaymakam Feyzullah Özcan ise Belediyenin eğitime verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Erdem'e teşekkür etti. Kaymakam Özcan, eğitim sevdalısı bir başkan ile çalışmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise Başkan Erdem'in eğitime her zaman destek verdiğini bildirerek, bu desteğin tüm kurumlara ve amirlere örnek olması gerektiğini söyledi. Karşılıklı soru- cevap şeklinde geçen toplantıda okul müdürleri ise eğitimci bir başkan ile birlikte Sancaktepe'ye hizmet etmenin kendileri için gurur verici olduğunu kaydettiler.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3