Sancaktepe'de ‘Halk Günü' uygulaması!

Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ilettiği ‘Halk Günü' buluşmaları aksamadan devam ediyor.

Sancaktepe'de ‘Halk Günü' uygulaması!

Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ilettiği ‘Halk Günü' buluşmaları aksamadan devam ediyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'de ‘Halk  Günü' uygulaması!

Sancaktepe'de her Perşembe düzenlenen ve vatandaşların, talep ile temennilerini doğrudan Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ilettiği ‘Halk Günü' buluşmaları aksamadan devam ediyor.

 

""

 Sancaktepe Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı, ‘Halk Günü' toplantıları Başkan İsmail Erdem'in makamında gerçekleşiyor. Geçtiğimiz haftaki ‘Halk Günü' toplantısında, Başkan İsmail Erdem'e çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşlar ayrıca, Zabıta, Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü'nü ilgilendiren konulardaki taleplerini de iletti.

Başkan Erdem'in talimatlarını dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor. Sancaktepeliler, imar ve mülkiyet sorunları, çatı onarımı, istinat duvarı, maddi yardım talepleri, çocuk oyun park alanları yapılması gibi çeşitli konulardaki isteklerini ilgili müdürlükler aracılığı ile çözüme ulaştırıyor.

Sancaktepeli vatandaşın belediye ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan İsmail Erdem, amaçlarının, yediden yetmişe tüm Sancaktepelilerle aracısız, doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Başkan Erdem, vatandaşların sorunlarının dinlenmesi uygulamasını seçimlerden 2 ay sonra başladığını ve her hafta yaptıklarını belirterek, “Halk günleri ile vatandaşlarımızın belediyemiz ile ilgili talep ve istekleri varsa dinleme imkânı buluyoruz. Bu amaçla haftanın bir gününü Sancaktepeliler'e ayırıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halk günlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72