Sancaktepe Sevgi Mağazası kıyafet yardımlarıyla yüzleri güldürüyor

Sancaktepe Sevgi Mağazası 38 okulda 4.000 öğrenciye kıyafet dağıttı

Sancaktepe Sevgi Mağazası kıyafet yardımlarıyla yüzleri güldürüyor

Sancaktepe Sevgi Mağazası 38 okulda 4.000 öğrenciye kıyafet dağıttı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Sevgi Mağazası kıyafet yardımlarıyla yüzleri güldürüyor
Sancaktepe Sevgi Mağazası 38 okulda 4.000 öğrenciye bayramlık kıyafet temini yaptı. Ayakkabı, mont, pantolon, gömlek, kazak ve çoraptan oluşan altı parça kıyafet öğrencilere dağıtıldı.

 

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı'nın ortaklaşa açtığı Sevgi Mağazası sosyal duyarlılık projesi kapsamında Kurban Bayramı'nda da Sancaktepeli ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı. Sancaktepe Belediyesi'nin ‘Umutları mutluğa dönüştüren Mağaza' ‘Bu mağazada para geçmez' sloganı ile başlattığı proje gerçeğe dönüştü. Proje nezdinde Sancaktepeli 4000 ihtiyaç sahibi öğrenciye bayramlık kıyafet yardımı yapıldı.

""

 

Yenidoğan Fatih İlköğretim Okulu'nda başlatılan giysi yardımına, Akpınar Cengiz Topel İlköğretim okulu ile devam edildi. Başkan İsmail Erdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, veliler ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı İsmail Erdem İlköğretim okullarında yapılan sade törenle ihtiyaç sahibi öğrencileri bizzat giydirdi.

 

Yenidoğan Fatih İlköğretim Okulu salonunda yaptığı konuşmada Sancaktepe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi'nin ortak projesi olan Sevgi Mağazası'nın bir hayır kapısına dönmesinden çok mutluluk duyduğunu söyleyen İsmail Erdem, sosyal devlet olma gereği olarak ilçe kurumlarının sosyal yardımlar noktasında ahenk içinde çalıştıklarını kaydetti.

 

Ardından kıyafet yardımına Akpınar Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda devam edildi. Burada bir konuşma yapan Başkan İsmail Erden; “Geleceğimizin aydınlık olması şimdi yakacağımız meşalelerle mümkündür. Bu yöndeki sosyal belediyeciliği devam ettireceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları kış ayını ayakkabısız ve montsuz geçirmeyecek. Onları en azından soğuktan koruyacak imkânı sunan işadamlarına teşekkür ederim” dedi.

""

 

Başkan Erdem, “Okullar açıldığında öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Şimdi ise kışın soğuğunda üşümemeleri için ayakkabı ve mont dağıtıyoruz. Bunun için bizlere destek veren işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımızın en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdır” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3