Sancaktepe Mısırlı konuklarını ağırladı

“Alexandria 2020 – Better Future” projesi kapsamında Mısır'ın İskenderiye...

Sancaktepe Mısırlı konuklarını ağırladı

“Alexandria 2020 – Better Future” projesi kapsamında Mısır'ın İskenderiye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Mısırlı konuklarını ağırladı

“Alexandria 2020 – Better Future” projesi kapsamında Mısır'ın İskenderiye şehrinin yerel yöneticileri ve iş adamları Sancaktepe Belediyesi'ni ziyaret etti.

Temmuz ayında Türkiye Cumhuriyeti İskenderiye Başkonsolosluğu'nun daveti üzerine İskenderiye kentinde yerel yönetimler, belediye yönetimi ve İskenderiye'nin yeniden yapılandırılması hakkında düzenlenen konferansta Sancaktepe Belediyesi Başkanı İsmail Erdem adına bir sunum gerçekleştiren Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar'ın ziyaretini müteakip, on kişiden oluşan Mısır Heyeti iade-i ziyarette bulundu.

Mısır Heyeti, Belediyecilik Uygulamaları ve Yerel Yönetim Metodolojisi hakkında Türkiye'deki başarılı çalışmaları yerinde görmek amacıyla Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti. Yeni demokratik temeller üzerine kurulacak İskenderiye şehrinde gerçekleştirilecek olan uygulamalarda Türkiye'nin tecrübesini de katarak başarılı bir model kurmayı hedeflediklerini bildiren Mısır Heyeti, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkürlerini sunup hediyelerini takdim etti.

Başkan Erdem, imar ve şehircilik alanında proje geliştirip uygulama konusunda örnek teşkil eden Sancaktepe'deki çalışmaları Mısırlı meslektaşları ile paylaşmanın memnuniyetini dile getirerek yapılan bilgi alışverişinin iki şehir ve iki ülke adına çok faydalı olacağını dile getirdi. 8 Ağustos Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sonrası Mısırlı heyet, Sancaktepe'deki yerel yönetim uygulamalarını yerinde görmek amacıyla ilçede bir dizi incelemelerde bulunarak yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72