Sancaktepe emniyetine araç takviyesi yapıldı

7 aracın kazandırılmasına katkı sağlayan iş adamlarına törenle plaket...

Sancaktepe emniyetine araç takviyesi yapıldı

7 aracın kazandırılmasına katkı sağlayan iş adamlarına törenle plaket...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe emniyetine araç takviyesi yapıldı
Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 7 aracın kazandırılmasına katkı sağlayan iş adamlarına törenle plaket verildi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen plaket törenine Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, Sancaktepe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ile emniyet çalışanları katıldı. Törende İş adamları Ford Otomotiv Yetkilisi Barış Karakaş, Hüseyin Avni Sipahi, Kervan Tekstil Yetkilisi Şinasi Demirel ve Mercedes Koluman yetkilisi Ali Türkay Saltık'a törenle plaketleri takdim edildi.

 

""

Törende, Emniyet Müdürü Adem Öztürk yaptığı selamlama konuşmasında; “Bugün çok gururluyum. Çünkü araç filomuzu güçlendirdik ve her mahalleye bir ekip verecek kadar güçlendik. Azami 5 dakikada olay yerine ulaşabilmek için tüm çabamızla ilçemizin huzuru ve refahı için çalışıyoruz. Bu nedenle tüm ekip arkadaşlarımı candan kutluyorum” dedi.

 

Konuşmasının devamında Öztürk,”Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Daha önce de birkaç araç almıştık. Sizin bu desteğiniz şevkimizi artırıyor, hizmet kalitemizi yükseltiyor. Dolayısı ile bu ülkeye hep birlikte hizmet vermekteyiz. Hepimizin vatana borcu var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatına 7 araç hibe eden iş adamlarına da buradan sizin huzurunuzda teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

""

Kaymakam Necmettin Kalkan ve Belediye Başkanı İsmail Erdem de yaptıkları konuşmalarda, “Emniyet Müdürü Adem Öztürk ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten de ilçemizde eğer huzur varsa, bunu emniyetimizin başarılı ve özverili çalışmalarına borçluyuz” dedi. Daha sonra verilen kokteyl ve kurban kesimi ile program sona erdi.

Haber: Durmuş Acar

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3