Sancaktepe Emniyeti 'huzur' için toplandı

Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından...

Sancaktepe Emniyeti 'huzur' için toplandı

Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Emniyeti 'huzur' için toplandı

Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 2011 yılı huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek; vatandaşların görüş ve önerilerini öğrenmek, polis ve vatandaş arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Dündar Polatcan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Gören, CHP İlçe Başkan Yardımcısı  Serdar Doğan, MHP İlçe Başkanı Orhan Genç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

""

'Huzur' konulu toplantıda konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Gören; "Polis-vatandaş arasındaki ilişkiyi geliştirmek ve karşılıklı iş birliği sağlamak bizim görevimizdir; çünkü halkın huzuru, can ve mal güvenliği her şeyden önemlidir" dedi. Konuşmasının ardından Gören, toplum için yaptıkları hizmetleri anlatan bir sinevizyon gösterisi sundu. Sinevizyon gösterisinde özellikle suçluların yakalanması ve vakaların önlenmesi için motorize ekiplerin ve MOBESE kameralarının arttırılmasına dikkat çekti.

""

Toplantı sonunda 'Halk için emniyet; adalet için hizmet' diyen Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ilgilileri vatandaşların sorunlarını dinledi ve cevapladı. Vatandaşlar, oturdukları mahallelerde trafik sıkışıklığı nedeniyle herhangi bir olayda ambulans ve itfaiyenin sokaklara giremediğinden yakındı ve mahalleden olmayan kişilerin  sokak başlarında boş yere beklemelerinden rahatsız olduklarını, bu kişilerin uyuşturucu sattıklarından şüphelendiklerini emniyet yetkililerine söylediler. Haber- Foto: Nuran Enül

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72