Sancaktepe Çocuk Meclisi belirlendi!

Sancaktepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi, yapılan genel kurul toplantısı ile başkan ve yürütme kurulu üyelikleri için yeniden seçimler yaptı.

Sancaktepe Çocuk Meclisi belirlendi!

Sancaktepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi, yapılan genel kurul toplantısı ile başkan ve yürütme kurulu üyelikleri için yeniden seçimler yaptı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Çocuk  Meclisi belirlendi!

Genco Erkal Kültür Merkezi'nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda Belediye Başkanı İsmail Erdem bir konuşma yaptı.

Başkan Erdem, “Yöneticiler çocukların ekonomik, sosyal ve kültürel haklarını da korumakla yükümlüdürler. Bu amaçla Sancaktepe Çocuk Meclisi'ni oluşturduk. Bu meclis, sizlerin hayallerinizi hayata geçirebileceğiniz bir platform olacaktır. Sorgulayan bireyler olmanızda bu meclisin etkili olacağını düşünüyorum. Sizler bizlerin geleceğisiniz” dedi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber ise tüm meclislere olduğu gibi Çocuk Meclisi'nin çalışmalarına da sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Karabiber, salonu dolduran çocuklara seslenerek, “Kent Konseyi'nde farklı etkinlikler yapıp yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve kendinizi geliştireceksiniz” diye konuştu.

Çocuk Meclisi'nde üye olup ilköğretim okulunu bitiren öğrenciler ve her eğitim öğretim döneminde okul temsilcilerinin değişmesi ve üyeliklerin boşalması nedeniyle yeniden yapılanmaya gidildi. Bu nedenle Sancaktepe'deki ilköğretim okullarından 63 öğrencinin üyeliği ile çocuk meclisi yeniden oluşturularak çalışmalarına başladı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3