SAMED'den mezunlar günü heyecanı

'2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü' Atlas Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

SAMED'den mezunlar günü heyecanı

'2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü' Atlas Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
SAMED'den mezunlar günü heyecanı
Sultanbeyli İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (SAMED) düzenlediği '2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü' Atlas Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

'2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü'ne Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve birçok kişi katıldı. Keskin, yaptığı konuşmada, her zaman İmam Hatip Liseleri'nin ve İmam Hatip Camiası'nın yanında olduğunu belirtti. Daha sonra Tasavvuf Korosu'nun sahne aldığı programda, Erzurum Bar Ekibi renkli görüntüler oluşturdu.

Bu sırada mezunlar adına konuşma yapan öğrenci Rabia Yılmaz, gelecek nesillere de tavsiyelerde bulundu. Gecenin sonunda mezun olan öğrenciler sahneye çağrılarak belgeleri takdim edildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72