RTÜK Başkanı Prof. Dr. Dursun'dan tebrik ziyareti

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Başkan....

RTÜK Başkanı Prof. Dr. Dursun'dan tebrik ziyareti

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Başkan....

28 Nisan 2014 Pazartesi 16:02
RTÜK Başkanı Prof. Dr. Dursun'dan tebrik ziyareti

RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun’dan tebrik ziyareti  

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek, 3. dönemde yeniden seçilen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Hasan Can, RTÜK Başkanı Dursun ile bir süre sohbet etti. Dursun’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda RTÜK Başkanı Davut Dursun, Başkan Hasan Can’a çini işlemeli bir tabak hediye ederken, Başkan Hasan Can da Dursun’a Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarınca yapılan el işi, yaldızlı zem zem takımı hediye etti.

Ağrı ve Ümraniye Müftüleri Başkan Can’ı  ziyaret etti

Daha önce Ümraniye İlçe Müftülüğü de yapan Ağrı İl Müftüsü İzani Turan ile Ümraniye İlçe Müftüsü Ercan Aksu, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Turan ve Aksu; Ümraniye’de Diyanet Camiasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72