Protokol, şehit ve gazi ailelerinin iftarında

Tuzla Protokolü, Belediyenin şehit aileleri ve gazilere vermiş olduğu iftar.

Protokol, şehit ve gazi ailelerinin iftarında

Tuzla Protokolü, Belediyenin şehit aileleri ve gazilere vermiş olduğu iftar.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Protokol, şehit ve gazi ailelerinin iftarında

Tuzla Protokolü, Belediyenin şehit aileleri ve gazilere vermiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi. Tuzla Belediyesi'nin Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi'nde verilen iftar programında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm kahramanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve onları rahmetle anıyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeğine; Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Fatma Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, Piyade Okulu Komutanı Tümgeneral Raşit Atilla Onkök, Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Kemalettin Gür, Sabancı Üniversitesi Rektörü Nihat Berker, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Nil Güler, Emniyet Müdürü Halid Serdar Uçan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, İlçe Müftüsü Ahmet Silkin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra şehit aileleri ve gaziler katıldı. Şehit aileleri ve gazilerin dilek, şikayet ve önerilerinin dinlendiği yemekte, vatan uğruna can verenler bir kez daha rahmetle anıldı. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı yemekte, şehit aileleri ve gaziler kendilerinin hatırlanmasından memnunluk duyduklarını belirtti.

‘Şehitlik en yüce mertebedir'

İftar programında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, canlarını vatan uğruna çekinmeden veren kahramanların asla unutulmayacağını ifade etti. Başkan Yazıcı, “Şehitlik bizim dinimizde en yüksek mertebedir. Bir yandan şehit ailelerinin bu haklı gururuna ortak olurken, hüzünlerini de her zaman paylaşmaya hazırız. Şehit aileleri ve gazilerimiz şunu bilsinler ki, biz Tuzla Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Başkan Yazıcı daha sonra tüm masaları tek tek gezerek konuklarla bir süre sohbet etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72