Poyraz'ın esnaf ziyaretleri sürüyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yoğun iş programı arasında halk ve..

Poyraz'ın esnaf ziyaretleri sürüyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yoğun iş programı arasında halk ve..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Poyraz'ın esnaf ziyaretleri sürüyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yoğun iş programı arasında halk ve esnaf ziyaretlerine verdiği özel önemi her hafta yaptığı ziyaret programlarıyla gösteriyor.

Haftanın en az 2-3 gününü halk, esnaf ve site ziyaretlerine ayıran Başkan Poyraz'ın bu defaki adresi Çekmeköy Merkez Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Alemdağ Caddesi oldu. Ziyaret ettiği dükkân ve mağazalarda esnafla sohbet eden Başkan Poyraz, güzergâhı üzerindeki vatandaşlarla da sohbetler yaptı.

Yaşlı vatandaşlarımızla yaptığı sohbetlerde mutluluğu yüzüne yansıyan Başkan Poyraz'a özellikle çocukların gösterdiği ilgi ve sevgi dikkat çekti. Esnaf ile halkın dilek, düşünce ve önerilerini dinleyen Başkan Poyraz, halk ziyaretlerine yaklaşan kış mevsiminde de hiç ara vermeyeceklerini dile getirdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3