Platform buluşması

Başkan Hasan Can, STK'lara verdikleri desteğin altını çizdi.

Platform buluşması

Başkan Hasan Can, STK'lara verdikleri desteğin altını çizdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Platform buluşması

Ümraniye'deki İl Dernekleri Platformu, yemekte buluştu. Derneklerin yürüttüğü faaliyetlerin görüşüldüğü yemekte konuşan Başkan Hasan Can,  STK'lara verdikleri desteğin altını çizdi.

 Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede faaliyet gösteren İl Dernekleri Platformu'nu verdiği yemekte ağırladı. Belediye Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe Başkan Hasan Can yanı sıra, Kaymakam Mehmet Ali Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Erdoğdu ve Mesut Özemir ile İl Dernekleri Platformu'nun üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Hasan Can, ilçede faaliyet gösteren STK'lara verdikleri desteklerden söz etti.

 Ümraniye'nin sahip olduğu nüfus yapısıyla küçük bir Anadolu olduğunu belirten Başkan Can, farklı yöre ve kültürlere sahip olmasının Ümraniye'ye bambaşka bir zenginlik kattığını söyledi. Ümraniye'de faaliyet gösteren il derneklerinin önemli bir misyon yüklendiklerine de dikkat çeken Başkan Hasan Can, belediye olarak bu derneklerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.


""

 Derneklerin vatandaşların sorunlarını yansıtması noktasında da önem taşıdığını vurgulayan Başkan Hasan Can, İl Dernekleri Platformu'nun da dahil olduğu bu yapılanmalara her zaman destek olduklarını söyledi. İl Dernekleri Platformu'nun çalışmalarının görüşüldüğü toplantı, platform üyelerinin konuşmaları ve karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3