Plaj alanlarında spor dolu günler

İstanbul'u tam bir spor şehrine dönüştürme kapsamında İstanbul Büyükşehir..

Plaj alanlarında spor dolu günler

İstanbul'u tam bir spor şehrine dönüştürme kapsamında İstanbul Büyükşehir..

28 Haziran 2014 Cumartesi 12:26
Plaj alanlarında spor dolu günler

İstanbullular plaj ve piknik alanlarında da spor dolu günler geçiriyor

 

İstanbul’u tam bir spor şehrine dönüştürme kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından plaj ve piknik alanlarında gerçekleştirilen aktivitelerle İstanbullular spor dolu günler geçiriyorlar.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen proje çerçevesinde Sultangazi Kent Ormanı, Çekmeköy Taşdelen Mesire alanı ile Caddebostan plajında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurulan özel etkinlik alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde yarışan İstanbullular doyasıya eğlendiler. Açık havada spor yapma fırsatı ile stresten arınan vatandaşlar ayrıca eğlenceli ve motive edici yönüyle egzersiz yapma imkanı bulmuş oldular.

Plaj ve piknik alanlarında oluşturulan özel etkinlik alanlarında İstanbullulara yönelik ücretsiz olarak gerçekleştirilen penaltı atışı, basket atışı, canlı langırt, sumo güreşi, tırmanma duvarı, badminton, plaj voleybolu aktiviteleriyle halk sporla buluşturuluyor.

Uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen etkinliklere katılan vatandaşlara badminton raketi, badminton topu, basketbol topu, voleybol topu, futbol topu, havlu, şapka, atlama ipi, step aerobik matı gibi çeşitli hediyeler veriliyor. Gençlerimizi spora teşvik etmek açısından büyük önem taşıyan ve günü birlik de olsa İstanbulluları spor heyecanıyla buluşturan uygulama sayesinde plaj ve piknik alanları da artık spor yapılan mekanlar arasında yer alıyor.

Yaz aylarının önemli bir parçası olan piknik ve plaj alanlarının, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmesinin ardından bu alanları spor alanı olarak değerlendirme projesi 2010 yılında hayata geçirildi. İstanbul’u büyük bir spor sahası haline getirme hedefi doğrultusunda spor yapma kültürü oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlamak için bütün alanları değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluları spor ve eğlenceyle buluşturmaya devam edecek.

Son Güncelleme: 28.06.2014 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72