Pınar Kuaför ve Gelinlik'ten özel ayrıcalıklar

Pınar Kuaför ve Gelinlik'ten özel ayrıcalıklar

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Pınar Kuaför ve Gelinlik'ten özel ayrıcalıklar

Pınar Kuaför ve Gelinlik'te size özel ayrıcalıkları kaçırmayın

Kişiye özel bütün kuaförlük hizmeti sunan Çekmeköy ‘Pınar Kuaför ve Gelinlik Salonu'na uğramadan evlilik planı yapmayın.  Gelin adayları için geniş ürün yelpazesi, gelinlik kiralama ve satın alımlar ile hediye ile indirimler fırsatını kaçırmayın.

Çekmeköy'de hizmet veren ‘Pınar Kuaför ve Gelinlik Salonu' modern dekoru ve hijyenik ortamı ile kendinizi daha iyi hissetmeye davet ediyor. Özenle düzenlenmiş, modern ve temiz bir ortamda sizleri rahatlatan, huzur veren bir mekan sizi bekliyor.

""

Bölgesinde sürekli yenilikçi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet etmeyi ilke edinmiş ‘Pınar Kuaför ve Gelinlik Salonu' tecrübesi ile kendini sürekli yeniliyor. Saç boyası ve bakımında en kaliteli profesyonel saç boyaları ve bakım ürünlerinin kullanıldığı mekandaki kuaförlük hizmetlerinde önce müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor.

‘Pınar Gelinlik Salonu'nda ise kişiye özel ayrıcalıklar sizleri bekliyor. Ünlü gelinlik markaları en yeni modelleri ile gelin adaylarının beğenisine sunulmuş. Koleksiyondaki gelinlik modellerinin hepsi özel kalıp teknikleri sayesinde hayalindeki gelinliğe kavuşmak için her çeşit vücut yapısındaki geline uyum göstermekte.

""

Bunların yanı sıra tüm gelinlik modellerinde kullanılan yüksek kalitedeki kumaş, dantel ve taşların ışıltısı da bu büyüyü ayrıca renklendirmekte. Yine gelinlik kiralama ve satın alımlarda fotoğraf çekimi ve davetiye baskısı ise yüzde 20 indirimli. Gelin saçı, makyajı, saç çiçeği, el çiçeği ve arama süslemesi ise hediye.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3