Pendik'te sağlık sorunları tartışıldı

Belediye Başkanı Kenan Şahin, hem dilek ve sıkıntıları dinledi hem de çözüm önerilerini sundu.

Pendik'te sağlık sorunları tartışıldı

Belediye Başkanı Kenan Şahin, hem dilek ve sıkıntıları dinledi hem de çözüm önerilerini sundu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'te sağlık sorunları tartışıldı

Pendik'te sağlık sorunları tartışıldı

Pendik'teki Aile Sağlığı Merkezleri'nde görevli hekimlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, hem dilek ve sıkıntıları dinledi hem de çözüm önerilerini sundu.

Toplantıda söz alan aile hekimlerinden kimi kullandıkları mevcut binaların fiziki yetersizliğini kimi de merkezlerin güvenlik noksanlığını dile getirdi. Kaymakam Cafer Odabaş ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ayşegül Akgün'ün de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik'teki aile sağlığı merkezlerine imkanlar dahilinde destek vermeyi sürdüreceklerini; ancak bunun yer temini şeklinde olabileceğini, yüksek maliyetler nedeniyle teknolojik destek vermeyeceklerini söyledi.

""

Kendisi de bir hekim olan Başkan Kenan Şahin, uygulamasındaki sıkıntıları çok iyi bildiğini söyledi. Pendik'te her ne kadar bina yetersizliği gibi sıkıntılar yaşansa da, çevre ilçelere nazaran çok daha iyi durumda olunduğunu ifade eden Başkan Şahin, belediye olarak kentteki aile sağlık merkezlerine gönderecekleri ekiplerle durum tespiti yapacaklarını söyledi.

Konuşmasında bina yetersizliği olan bölgelerin kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Şahin, bu kapsamda Ertuğrulgazi ve Çamlık Mahallelerinin kesiştiği bir bölgeye prefabrik aile sağlığı merkezi inşa edeceklerini söyledi ve bir iki ay içinde hizmete gireceğini sözlerine ekledi. Şahin, her alanda olduğu gibi sağlıkta da sıkıntıların sadece belediye ile çözülemeyeceğini, bir araya gelinerek en iyi sonucun alınabileceği mesajını verdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72