Pendik'te hurda araçlar toplatılıyor

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mahalle aralarında, boş arazilerde,...

Pendik'te hurda araçlar toplatılıyor

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mahalle aralarında, boş arazilerde,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'te hurda araçlar toplatılıyor

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mahalle aralarında, boş arazilerde, cadde ve sokak aralarındaki terk edilmiş hurda araçları toplamaya devam ediyor.

Mahalle aralarında bulunan terk edilmiş hurda araçların toplanmasına Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından devam ediliyor. Gelen şikâyetler ve denetimlerde tespit edilerek toplanan sahipsiz araçlar, çevre kirliliği ve kötü görüntü meydana getirmesinin yanı sıra özellikle çocuklar için araçların kırık camları, paslanmış kaporta ve motor aksamıyla büyük tehlike oluşturuyordu. Güvenlik tehlikesi nedeniyle birçok vatandaş tarafından kaldırılması yönünde de istek geldiğini belirten yetkililer, hurda araçların toplatılmasıyla görüntü, çevre kirliliği ve insan sağlığını tehdit eden daha önemlisi güvenlik sorununun ortadan kaldırıldığını ifade etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72