Pendik'te dört dilde ilahiyle iftar

Bosnalı İlahi Grubu Hor Djulistan, Bosna Parkı'nda düzenlenen iftar..

Pendik'te dört dilde ilahiyle iftar

Bosnalı İlahi Grubu Hor Djulistan, Bosna Parkı'nda düzenlenen iftar..

26 Temmuz 2013 Cuma 17:29
Pendik'te dört dilde ilahiyle iftar

Bosnalı İlahi Grubu Hor Djulistan, Bosna Parkı’nda düzenlenen iftar programında Türkçe, Arapça, Boşnakça ve İngilizce ilahi okuyarak dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.  İlahileri dört dilde seslendiren grubun program sonunda  Pendiklilere Türkçe  “Sizi çok seviyoruz” demesi konuklardan büyük alkış aldı.

 

Pendik Belediyesi’nin kardeş Belediyesi  Novi Pazar’dan gelen Hor Djulistan İlahi Grubu, Bosna Parkı’nda düzenlenen sokak iftarında seslendirdikleri ilahilerle konukların gönüllerini fethetti. İftar öncesi ve sonrasında Türkçe, Arapça,  Boşnakça ve İngilizce ilahi okuyan 14’ü erkek 28 kişilik grup, dinleyenlerin manevi atmosfer içinde bir akşam geçirmelerine vesile oldu. Orkestra Şefi Aladin İmamoviç kendilerini dikkatle izleyen Belediye Başkanı Kenan Şahin’e teşekkür ederek Osmanlı Dönemine ait bir kitap ve ilahi CD’si hediye etti. Öte yandan Hor Djulistan İlahi Grubu’nun program sonunda tüm Pendiklilere Türkçe olarak “Sizi çok seviyoruz” demesi,  konuklar tarafından uzun süre alkışlandı. 

Foto altı1: Belediye Başkanı Kenan Şahin İlahi Grubuna teşekkür ederek, “Eğer gerçek anlamda birbirimizi seversek Allah’ın izniyle her türlü meseleyi hal ederiz” mesajını verdi. 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72