Pendik'te cep telefonu hırsızlığı kamerada

Pendik'te cep telefonu hırsızlığı kamerada

14 Haziran 2017 Çarşamba 09:30
Pendik'te cep telefonu hırsızlığı kamerada

Pendik’te bir iş yerinde yaşanan cep telefonu hırsızlığı kameralara yansırken hırsızın soğukkanlılığı dikkat çekti.


Olay, geçtiğimiz cuma günü saat 17.40 sıralarında Pendik Güzelyalı Sokak’ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ofis olarak kullanılan iş yerine giren bir kişi çalışanın yerinde olmadığını fark etti. Bir süre etrafı kolaçan eden şahıs çalışanın masa üzerinde bıraktığı telefonunu alarak kayıplara karıştı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken hırsızın soğukkanlılığı dikkat çekti.



Kameralara yansıyan görüntülerde, iş yerine bir kişinin girdiği görülüyor. Bir süre etrafa göz atan hırsız kimsenin olmadığını fark edince ofisin içine doğru ilerliyor. Bir anlık kararsızlık yaşayan zanlının geri dönerek tekrar etrafını kontrol ettiği görülüyor. Çalışanın yerinde olmadığından emin olan hırsız çalışanın masa üzerine bıraktığı telefonu cebine koyarak ofisten çıkıyor. Görüntüleri inceleyen polis, soğukkanlılığı ile dikkat çeken hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.


 
Son Güncelleme: 14.06.2017 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3