Pendik'e dev bir kültür evi!..

Somut projeler üreten Pendik belediyesinden yeni proje

Pendik'e dev bir kültür evi!..

Somut projeler üreten Pendik belediyesinden yeni proje

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'e dev bir kültür evi!..

Pendik'in eğitimden sağlığa, imardan sosyal projelere kadarher alanda gelişmesi için somut projelere imza atan Pendik Belediyesi, yepyeni bir kültür projesi için düğmeye bastı. Pendikliler, içerisinde sanat atölyeleri ve çok amaçlı salonun bulunacağı bedestende sanatçılarla doğrudan görüşüp eserleri hakkında bilgi alabilecek, alışveriş yapabilecek.

Osmanlı mimarisi ile yapılacak

Dört katlı bedestenin temelinin temmuz ayında atılması planlanıyor. Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kenan Şahin, bedestenin Osmanlı Mimarisi ile yapılacağını ifade ederek; “Tamamen sanatla ilgili bir mekan olsun istiyoruz. Üst katında sanatçılara ait odalar ve atölyeler bulunacak. Pendik'e önemli bir değer katacak” dedi.Toplam 7 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olacak bedestende sergilerin gerçekleştirileceği özel bir avlunun da bulunacağını ifade eden Şahin; şimdiden kentimize hayırlı olsun dileklerini sundu.

 Kısa kısa yeni kültür evi

l Üst katta çeşitli sanat atölyeleri bulunacak

l Osmanlı mimarisi ile yapılacak

l Üst katta sanat ürünlerinin (kitap cd, vazo) satışının yapılacağı bir alan bulunacak.

l Bodrum katı otopark olacak

l Ağırlıklı olarak sanatın, musikinin icra edilebileceği çok amaçlı bir salon bulunacak

7 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olacak bedesten Osmanlı Mimarisi ile inşa edilecek.  Dev bedesten Doğu Mahallesi'ndeki bu alana inşa edilecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72