Paşabahçe Stadı'na Kapalı Tribün

Beykoz'daki birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Paşabahçe Stadı'nın daha...

Paşabahçe Stadı'na Kapalı Tribün

Beykoz'daki birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Paşabahçe Stadı'nın daha...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:07
Paşabahçe Stadı'na Kapalı Tribün

 

Paşabahçe Stadı’na Modern Kapalı Tribün

Beykoz’daki birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Paşabahçe Stadı’nın daha önce zemin ve saha onarımını gerçekleştiren Beykoz Belediyesi, modern bir kapalı tribün inşaatına başladı.

Beykoz Belediyesi ilçedeki sportif altyapı ve tesislere yaptığı katkılar çerçevesinde spor yatırımları ve çalışmalarını sürdürüyor. Paşabahçe Spor Kulübü’ne ve Beykoz’daki birçok kulübe ev sahipliği yapan stadın zemin ve sahasını yenileyen Beykoz Belediyesi, bu yılda üstü tamamen kapalı yeni bir tribün kazandırıyor.

Yıpranan ve yıkılma riski taşıyan eski tribünlerin ihtiyacı karşılamadığı statta yeni tribünlerin yaz döneminde tamamlanması ve yeni sezona hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

Spora destek vermeye ve hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “İlçeye yeni spor alanları kazandırmanın yanı sıra mevcut sportif alanları da iyileştiriyoruz. Sporcularımız daha güzel ve estetik mekânlarda daha başarılı ve daha heyecanlı olacaklardır. Bu heyecana ve başarılara ortak olmak bizlere gurur veriyor” diyerek sporculara başarılar diledi.  

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72