Parçalanmış ailelere uzanıyorlar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, parçalanmak üzere olan ailelerin...

Parçalanmış ailelere uzanıyorlar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, parçalanmak üzere olan ailelerin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Parçalanmış ailelere uzanıyorlar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, parçalanmak üzere olan ailelerin birlikteliğinin sağlanması ve parçalanmış aile mensuplarının da yeni hayata adaptasyonu için çalışmalarda bulunacak.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın ana komisyonunu oluşturan Sosyal İnceleme Komisyonu, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, ihtiyaç sahibi vatandaşların tespiti ve yardımların teslimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Dünyada bencilliğin üst seviyelerde yer aldığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Biz de bencilleşen dünyada paylaşmayı öğretiyoruz. Alan el ile veren eli buluşturuyoruz. Gönüllü kardeşlerimiz de hem ailevi sorumluluğunu yerine getiriyor hem de topluma duyarlılık gösteriyor. ‘Ben değil diğerleri de çok önemli' diyen gönüllülerimiz; gönlünü, vaktini ve enerjisini ortaya koyarak bu aileyi büyütüyor. Gönüllü sayımız arttıkça ulaştığımız insan sayısı da o kadar artacak” dedi.
Bu hizmeti Gönül Elleri çatısı altında sunacaklarını belirten Yazıcı, “Maddi yardımların yanı sıra manevi yardıma da ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın topluma kazandırılması için çalışıyoruz. Ailenin durumu, toplumun durumunu yansıtır. Parçalanma belirtisi gösteren ailelerin parçalanmaması, parçalanmış aile bireylerinin de bundan sonraki yaşantısında karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelebilmesi için yardımcı olacağız” diye konuştu.
Parçalanmak üzere olan ailelerin birlikteliğinin sağlanması ve parçalanmış aile mensuplarının yeni hayata adaptasyonu için çalışmalarda bulunacak gönüllüler, ebeveyn ve çocuklara zor günlerinde psikolojik destek sağlayacaklar.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72