Paraf'lılara İSPARK'ta park kolaylığı

Paraf'lılara İSPARK'ta park kolaylığı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Paraf'lılara İSPARK'ta park kolaylığı

İSPARK ve Halkbank işbirliği ile Paraf kart müşterilerine ücretsiz otopark fırsatı başladı

İSPARK farklı kurumlarla imzaladığı ücretsiz otopark kampanyasına devam ediyor. Halkbank'ın yeni hizmete sunduğu Paraf kart ayrıcalığı ile Paraf kart müşterilerine İSPARK otoparkları ücretsiz olacak.

Halkbank, "Ayrıcalıklar bu Paraf'ta" sloganıyla hizmete sunduğu yeni kredi kartı markası Paraf'la hayata geçirdiği "ilk"lere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK'tan ücretsiz otopark fırsatını da ekledi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu ile İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik'in imzaladığı iş birliği protokolü sayesinde Paraf müşterileri İSPARK noktalarında ücretsiz park etme ayrıcalığına başladı. Halkbank ve İSPARK iş birliği sayesinde Paraf sahipleri  tek seferde yaptıkları her 100 TL'lik alışveriş için yol üstü otoparklarda 2,  açık ve katlı otoparklarda 3 saate kadar ücretsiz park etme hakkı kazanıyor. Ayrıca Sabiha Gökçen otoparkında da 24 saat ücretsiz parklanma imkanı veriliyor.

""

Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganıyla 7 yıl önce yola çıkan İSPARK'ın gerçekleştirdiği projelerle sektörünün öncüsü olduğunu belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, imza töreninde yaptığı konuşmada "İstanbul'da niteliksiz otopark işletmeciliği ve kayıt dışılık İSPARK ile son bulmuştur. Her gün 500 noktada 2 bin 500 personelimizle yaklaşık 100 bin İstanbulluya güler yüzle hizmet veriyoruz." dedi.

İstinye ve Tarabya'da modern tekne parkların hizmete açılmasının ardından İstanbul'a 9 yeni Tekne Park daha kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Çevik, Paraf sahiplerini İSPARK'ın açık ve katlı otoparklarından ücretsiz yararlanma imkânına kavuşturan bir anlaşmaya imza atmaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

İmza töreninde konuşan Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, ise hizmete girdiği günden beri düzenlediği kampanyalarla tüketicilerin ilgisini çeken Paraf'ın, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini gözeten, kişiye özel ayrıcalıklar sunduğuna dikkat çekti. Paraf'ın alışverişlerde yoğun olarak kullanıldığını ifade eden İmamoğlu, 2013 sonunda kredi kartı sayısını 3 milyonun üzerine çıkarmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

"Bu amaçla Paraf'ın ayrıcalıklar dünyasını genişletiyoruz. İSPARK'la imzaladığımız protokolle, İstanbullu Paraf sahipleri için park yeri derdini ortadan kaldırıyoruz. İSPARK kampanyamızla İstanbul'daki müşterilerimize ücretsiz park yeri kullanma ayrıcalığı yaşatıyoruz."  dedi.

Radisson Blu otelde gerçekleşen imza törenin de İSPARK ve Halk bank yetkililerinin yanı sıra yazılı ve görsel basından çok sayıda davetlide yer aldı. Bir yıl sürecek olan projenin vatandaşların memnuniyeti doğrultusunda uzatılması ve geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. İstanbul genelinde 500'e yakın otopark 'ta projeden yaklaşık 200 bin Paraf kart sahibinin yararlandırılması hedefleniyor.

Halkbank ve İSPARK işbirliği sayesinde ücretsiz otopark ayrıcalığından yararlanmak isteyen Paraf sahipleri, Halkbank'ta kayıtlı cep telefonlarından 3404'e araç plakalarını SMS göndererek kayıt yaptıracak ve kampanyadan yararlanabiliyorlar.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3