PAKDUŞ, TÜYAP'da ilgi odağı oldu

PAKDUŞ, TÜYAP'da ilgi odağı oldu

17 Mart 2013 Pazar 18:02
PAKDUŞ, TÜYAP'da ilgi odağı oldu

TÜYAP . 25. Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda duşakabin sektörünün marka ismi, ?PAKDUŞ' büyük ilgi gördü. PAKDUŞ standı, uluslararası firmalar tarafından da ziyaret edildi.

Duşakabinde getirdiği yenilik ve atılımlarla sektörel bazda yoluna emin adımlarla devam eden PAKDUŞ, TÜYAP'da da dikkat çekti. 300'ü aşkın bayisi ve onlarca ülkeye ihracatıyla duşakabin sektörünün tek markası konumunda olan PAKDUŞ, TÜYAP'da kurduğu stantla büyük ilgi gördü. TÜYAP . 25. Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda PAKDUŞ standı, yerli ve yapancı yatırımcı ve işadamlarının akınına uğradı.

""

Müteahhitlerin yanı sıra, banyo ve seramik mağaza sahipleri de PAKDUŞ standına ilgi gösterdi.  5 gün süren fuar boyunca ilgi odağı olan PAKDUŞ'un duşakabinleri, ziyaretçilerce büyük bir titizlikle incelendikten sonra tam puan aldı. Standı, uluslararası firmaların da ziyaret ettiği dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri de PAKDUŞ standını ziyaret etti. 5 günlük fuarı değerlendiren PAKDUŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soyal, "Verimli bir fuar dönemi geçirdik. Standımız 5 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Yerli yatırımcı ve işadamlarının yanı sıra yapancı yatırımcılar da standımızı ziyaret etti. Standımızı ziyaret edenler, kaliteli ve modern duşakabinler ürettiğimiz  noktasında hemfikire vardı. PAKDUŞ, bu yenilikçi anlayışıyla sektöre kalite getirmeye devam edecektir" dedi. 

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3