ÖZSOY AHŞAP, iş adamlarını ağırladı

Ahşap sektörünün marka ismi Özsoy Ahşap'ın Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel...

ÖZSOY AHŞAP, iş adamlarını ağırladı

Ahşap sektörünün marka ismi Özsoy Ahşap'ın Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÖZSOY AHŞAP, iş adamlarını ağırladı

Ahşap sektörünün marka ismi Özsoy Ahşap'ın Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Özsoy, MABİAD üyelerini kahvaltıda ağırladı.

‘Ahşaba hayat verir' sloganıyla 1976 yılından günümüze faaliyette bulunan Özsoy Ahşap'ın Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Özsoy, işadamlarını ağırladı. Çekmeköy Alemdağ'da düzenlenen kahvaltıya MABİAD (Marmara Bahar İşadamları Derneği) üyeleri işadamları katıldı. İşadamı Zeynel Özsoy, kahvaltıdan sonra işadamlarına Taşdelen Alemdağ'daki ahşap fabrikasını gezdirdi.

""

Özsoy, yaptıkları çalışmalar ve üretimler hakkında işadamlarına bilgi verdi. Fabrikayı gezen işadamları ise, böylesine büyük ve kapasiteli bir üretim yeri beklemediklerini söyleyerek, Zeynel Özsoy'u tebrik ettiler. İşadamlarının her zaman bir araya gelmeleri gerektiğini söyleyen Zeynel Özsoy, “Birlik ve beraberlik içinde olursak işadamlarının tüm sorunları çözülür. Ne kadar bir araya gelirsek o kadar güç birliği içinde oluruz” dedi.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ


""

""

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3