ORÇEK'te aşure günü

ORÇEK'in 4. geleneksel aşure günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

ORÇEK'te aşure günü

ORÇEK'in 4. geleneksel aşure günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ORÇEK'te aşure günü

ORÇEK'te aşure günü

Artvin İli Merkez Ortaköy ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Eğitim ve Tanıtma Derneği ORÇEK'in 4. geleneksel aşure günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Geleneksel aşure gününe iş ve siyaset dünyasından bir çok tanıdık sima katıldı. Programa Ak Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Ak Parti İstanbul Milletvekili Özlem Piltanoğlu Türköne, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Dr. Alparslan Çabuk ile ilçe yönetimi, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Halil Dalçık, Şile Üvezli Köyü Dernek Yönetimi ve birçok dernek üyesi katıldı. Dernek Başkanı Ömer Tabak, katılımcılara bir konuşma yaparak, etkinliğe destek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettikten sonra, konuşmacılara söz verildi. Program, semazen gösterimi ve aşure ikramından sonra son buldu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72