Optimum çalışanları çocuklar için tasarladı

İlköğrenimini tamamlayamamış yüzlerce çocuğumuza okul kapısını açacak...

Optimum çalışanları çocuklar için tasarladı

İlköğrenimini tamamlayamamış yüzlerce çocuğumuza okul kapısını açacak...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Optimum çalışanları çocuklar için tasarladı

İlköğrenimini tamamlayamamış yüzlerce çocuğumuza okul kapısını açacak İstanbul'un ev sahipliğinde, en geniş kentsel sanat ve sosyal sorumluluk projesi Stars Of Istanbul açıkhava sergisi başlıyor. Stars Of Istanbul projesine, Rönesans Gayrimenkul iştiraki Optimum Outlet  ‘Nazar Yıldızı' isimli özel hazırlanan tasarımı ile  katılıyor.

Optimum Outlet İstanbul AVM Yönetimi çalışanları tarafından tasarlanıp uygulanan “Nazar Yıldızı” konseptli yıldız tasarımında, değişik ebat ve renklerde 3428 adet nazar boncuğu kullanıldı. Optimum Outlet çalışanları, ekip çalışmasına örnek teşkil edecek şekilde 1 hafta boyunca “Nazar Yıldızı” uygulamasında gönüllü olarak görev aldılar. Optimum Outlet “Nazar Yıldızı” üzerindeki nazar boncukları cam ustaları tarafından Optimum Outlet ve bu proje için özel olarak üretildi.

Optimum Outlet'in sergiye sunulacak olan “Nazar Yıldızı”  konseptli tasarımı Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal, Network mağazası önünde Aralık ayına kadar görülebilecek. Stars Of Istanbul yıldızları Aralık 2011 tarihinde yapılacak uluslar arası bir müzayede ile satışa sunulacak ve geliri Unicef Türkiye projelerine aktarılacak. Siz de yıldızları ziyaret edin, geleceğin yıldızları olan çocuklarımıza destek olun.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72