Okuyan Kartal için daha fazla kitap

Kartal Belediye Başkan Yardımcı Fügen Mavi, 26 Mart-01Nisan tarihleri...

Okuyan Kartal için daha fazla kitap

Kartal Belediye Başkan Yardımcı Fügen Mavi, 26 Mart-01Nisan tarihleri...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Okuyan Kartal için daha fazla kitap

Kartal Belediye Başkan Yardımcı Fügen Mavi, 26 Mart-01Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeni ile Kartal Belediyesi bünyesinde çalışan kütüphaneleri ziyaret ederek kütüphanede en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kartal Belediye Başkan Yardımcı Fügen Mavi, 26 Mart-01Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeni ile Kartal Belediyesi bünyesinde çalışan kütüphaneleri ziyaret ederek kütüphanede en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, ziyaret ettiği kütüphanelerde kitap okuyan ve ders çalışan öğrencilerle sohbet edip Kartal Belediyesi bünyesinde olan kütüphanelere yeni basılan kitapların getirileceğinin müjdesini verdi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Atalar Halk Kütüphanesi'nde en çok kitap okuyan Berfin Kıraç, Hatice Akçil ve Nesibe Erva Aslanoğlu'na; Barış Manço Halk ve Çocuk Kütüphanesi'nde en çok kitap okuyan Mürsel Duran Yakan ve Ebru Gürel'e; Yakacık Halk Kütüphanesi'nde en çok kitap okuyan Yaren Su Ayyıldız, İbrahim Alp Banicar ve Hayriye Özkök'e Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Türk ve Dünya klasiklerinden oluşan kitaplar ve dijital soru bankası hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72