Okuma gönüllüleri Paintball'da buluştu

Pendik Belediyesi, yarı yıl tatilini fırsat bilerek derslerinde başarılı...

Okuma gönüllüleri Paintball'da buluştu

Pendik Belediyesi, yarı yıl tatilini fırsat bilerek derslerinde başarılı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Okuma gönüllüleri Paintball'da buluştu
Pendik Belediyesi, yarı yıl tatilini fırsat bilerek derslerinde başarılı olan ve ilçede sürdürülen okuma seferberliğinde her etkinlikte boy gösteren Kütüphane Gönüllüsü 100 öğrenciyi, Paintball ya da ‘Boya Topu' olarak adlandırılan eğlence sporuyla tanıştırdı.




Her hafta kütüphane toplantılarına katılan, ilçede gerçekleştirilen okuma seferberliği kapsamındaki etkinliklerde ilçedeki okuma alışkanlığının yükselmesi için çaba harcayan 100 Gönüllü, bu kez Maltepe'de bulunan bir Paintball merkezinde gerçekleştirilen eğlence etkinliğinde buluştu.

 





Onarlı gruplar halinde ve iki takım eşliğinde oynanan, içerisinde boya tüplerinden oluşan mermiler atan oyuncak silahlarla birbirini oyun dışı etmeye çalışılan Paintball oyunuyla, Gönüllülerin okuma dışında takım olarak strateji geliştirme kabiliyetleri de nefes kesti. Hem eğlenen hem de yoğun geçen eğitim öğretim yılının stresini üzerlerinden atma fırsatı bulan Gönüllüler, Pendik Belediyesi Kütüphane Gönüllüsü projesinde yer almaktan oldukça memnun olduklarını belittiler.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3